Referenser och Omdömen

Här har vi samlat lite inlägg som våra kunder gjort genom åren på olika sidor, samt några av dom mail som skickats till oss efter kalaset.

Hej Starstudios!

Tusen tack för jätteroligt kalas för våran dotter Filippa som fyllde 9 år i helgen. Ni har verkligen ett klockrent concept med cd inspelning och roliga scen kläder. Och vilka bra lokaler!! Proffsigt och prisvärt. Ska verkligen rekommendera er studio till alla vi känner!

Ps. Tyckte väl att jag kände igen studion från ”Kvällen är din” med Martin Stenmark & Linda Bengtzing

Mvh Majlis och Bengt

Superlyckat!

Kan verkligen rekommendera Starstudios till alla som vill ha ett kul cd kalas. Min 10 åriga dotter och hennes kompisar fick uppleva hur det är att få bli stjärnor för en stund. Mycket bra 2 timmars upplägg med klädombyte (en stor walk in closet på ca 15 kvm!!), cd-inspelning, matpaus och sedan cd inspelning av låt nr 2. Kalaset avslutades med fotografering av hela gänget för skivomslaget. Alla fick en cd skiva med sig hem. Mycket lyckat kalas! Ska boka här igen.

Mvh Marie-Louise

Stor Succé!

Vi var hos Starstudios och tjejerna i "The Girlz" framförde TicToc. Kan bara säga att hela tillställningen var en stor succe. Stort Tack!

Mvh Patrik

Wao!! Vilka bra lokaler ni har.

Nu har vi varit två gånger hos Starstudios med båda våra döttrar Anna och Ellen och jag måste bara tala om har lyckat det varit. Er studio är verkligen paradiset för alla som älskar att sjunga, spexa och klä ut sig. Verkligen superbra!, Vi ses snart igen!!

Mvh Jenny och Mats

Hej!

Tack för kalaset i söndags ! Det vart superbra! CD-skivorna kom idag och det är kanon! Verkligen ett kalas att minnas!

/Maria

Hej Starstudios!

Tack för idag!
Kalaset var jättelyckat! Vi har lyssnat på skivan och det lät superbra!

Vi kommer definitivt rekommendera Starstudios för andra som vill ha ett annorlunda och givande barnkalas.

Önskar dig fortsatt trevlig kväll / helg. MVH Nancy

Mycket proffsigt och kul!

Bra upplägg på kalaset. Min dotter och hennes kompisar fick känna sig som riktiga superstars. Två timmar var precis lagom långt.

Mvh Kerstin

Mycket proffsigt och kul!

Superlyckat kalas! och väldigt bra lokaler. Värsta proffsstudion!

/Bengt

Bästa studion i stan!!! Har anordnat 3 st kalas med mina barn genom åren med cd inspelning i Starstudios. Alltid lika lyckat. Kan verkligen rekommendera denna studio till alla som vill ha ett lyckat kalas. Ett säkert kort!

Mvh Pia

kalas 11-13

“ Kalas med CD-inspelning i Starstudios! ”